GREECE

tiistai 10. lokakuuta 2017













Syksyisen kaatosateen piiskatessa ikkunaan, palaa auttamatta ajatukset takaisin muutaman viikon takaiseen reissuun. 
Otettiin äkkilähtö Kreikkaan, joka tosin tuntuu jo nyt hyvin kaukaiselta muistolta, mutta sain kyllä reissulta juuri sitä mitä kaipasin - aurinkoa, lämpöä ja pääkopan nollausta.
Sanotaanko vaikka, että 90% lomasta makasin x-asennossa altaassa, oranssikeltaisella kumipatjalla, heilutellen varpaita baarista jumputtavan musiikin tahtiin - tuijotin sinistä, pilvetöntä taivasta ja hymyilin niin, että naamaan sattui. 

Faliraki tarjosi hyvää ruokaa, sekä suht vilkkaan yöelämän, pienestä koostaan huolimatta. Varsinkin sinkkuporukoille oiva paikka, jos haluaa säpinää lomalla, sillä seuraa on tarjolla jokaiselle sormelle ja varpaalle niin halutessaan - oma säpinänihän rajoittui kylmään olueen ja friteerattuun saganaki-juustoon. Kyllä hyvä ruoka aina huonon seksin voittaa.

Kun teki mieli törsätä tai kaipasi laajempaa ravintolatarjontaa, pääsi Falirakista näppärästi Rodoksen keskustaan bussilla n.15 minuutissa, 2,40e hintaan. Kaupoista tarjolla on mm. Sephora, Zara, Mango, pull&bear, stradivarius, Bershka, Calzedonia, sekä useampia paikallisia pikkuputiikkeja.
Jos Rodoksen keskustaan eksyy, suosittelen käymään pienessä perheravintolassa nimeltä Tamam. Siellä kannattaa olla hyvissä ajoin ennen iltaa, sillä todennäköisesti joudut jonottelemaan, mutta lupaan, että ruoka on silti kaiken sen odotuksen arvoinen! 

6 kommenttia :

  1. Ai että, sun loma kuulostaa täydelliseltä! Ja herranjumala mikä kroppa... En tiedä kuinka monta kertaa oon tän jo sanonu :'D mutta mä kehun aina kun siltä tuntuu ja toivottavasti et kyllästy, haha :'D
    Hahahahahhaah. ''Kyllä hyvä ruoka aina huonon seksin voittaa.'' Amen to that.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot niin ihana. :D Eihän sitä tollasia liian usein kuule. hahaha. ;) <3

      Jep, kahdessa en jousta! Sen pitää olla hyvää, oli sitten ruokaa tai muuta urheilua. ;)

      Poista
  2. That body.. Miten saan tähän kuolaavan hymiön. :D

    VastaaPoista